1. frituurpannenairfryer
  2. Frifri 918RR 3L

Frifri 918RR 3L

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Frifri 918RR 3L heeft een vermogen van 3200 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Frifri 918RR 3L gaat aanschaffen.

Specificaties van de Frifri 918RR 3L

Merk

FriFri

Vermogen

3200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

2,3 kg

Inhoud

3 l

Minimale temperatuur

150 °C

Omschrijving van Frifri 918RR 3L

De Frifri 918RR met zijn unieke ronde ontwerp biedt een grote capaciteit en gebruiksgemak. Met een inhoud van 3 liter kunnen er ongeveer één kilogram frites worden bereid, genoeg voor 3 à 4 personen. Deze friteuse heeft een indrukwekkend vermogen van 3200 watt, waardoor de olie snel op temperatuur is en blijft, zodat je sneller en met minder vet kunt bakken, voor een heerlijk krokant resultaat. Daarnaast is de friteuse voorzien van een handige koude zone, waardoor frituurrestjes op de bodem van de pan blijven liggen, wat zorgt voor een schonere olie en betere smaak van je gerechten. Wat deze friteuse echt bijzonder maakt, is het feit dat hij in een handomdraai volledig gedemonteerd kan worden. Dit maakt het reinigen van de friteuse een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met moeilijk bereikbare hoekjes of lastige onderdelen. Met de Frifri 918RR kun je snel en gemakkelijk genieten van heerlijke snacks, zonder je zorgen te maken over het schoonmaken achteraf. De friteuse is ontworpen met jouw comfort in gedachten, zodat je volop kunt genieten van het bereiden van je favoriete gerechten, zonder gedoe en met een geweldig resultaat.

Pluspunten
  • De buitenkant blijft tijdens gebruik koel, zodat je veilig kunt frituren in de buurt van kinderen. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan makkelijker kunt opbergen. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Frifri 918RR 3L

Het vermogen van Frifri 918RR 3L is 3200 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van Frifri 918RR 3L is Olie of vet.

Frifri 918RR 3L is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 3 l.

Frifri 918RR 3L heeft een gewicht van 2,3 kg.

De minimale temperatuur van Frifri 918RR 3L is 150 °C.