1. frituurpannenairfryer
  2. Princess Digitale Aerofryer 6 Liter

Princess Digitale Aerofryer 6 Liter

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Princess Digitale Aerofryer 6 Liter heeft een vermogen van 1500 W, een laadvermogen van 1,5 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Princess Digitale Aerofryer 6 Liter gaat aanschaffen.

Specificaties van de Princess Digitale Aerofryer 6 Liter

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,5 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

4,5 kg

Inhoud

6 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Princess Digitale Aerofryer 6 Liter

Met de Princess Digitale Aerofryer 6 Liter bereid je moeiteloos een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Deze aerofryer heeft een ruime inhoud van 6 liter, wat perfect is voor een middelgroot gezin van 4 tot 5 personen. Met een capaciteit van 1,5 kilogram kun je met gemak genoeg eten bereiden om iedereen tevreden te stellen. De Princess Digitale Aerofryer 6 Liter is voorzien van handige automatische bakprogramma's, waardoor je met slechts één druk op de knop de perfecte bakinstellingen hebt. Wil je liever zelf de controle hebben? Geen probleem! Met de handige druktoetsen kun je de baktemperatuur en tijd handmatig instellen, zodat je bijvoorbeeld je frietjes extra knapperig kunt maken. Een ander groot voordeel van deze aerofryer is dat je weinig tot geen olie nodig hebt voor je bereidingen. Op deze manier kun je op een gezonde en verantwoorde manier genieten van je favoriete gerechten. Bovendien zorgen de oververhittingsbeveiliging en de koele wand ervoor dat je de aerofryer veilig kunt gebruiken. En na het bakken? Geen zorgen! De uitneembare onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Pluspunten
  • In deze heteluchtfriteuse kunnen tegelijkertijd frietjes worden bereid voor 4 tot 5 personen. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktijd en temperatuur. De losse onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek nodig die dicht bij een stopcontact is, aangezien het snoer een lengte heeft van 0,9 meter.

Veelgestelde vragen over de Princess Digitale Aerofryer 6 Liter

Het vermogen van Princess Digitale Aerofryer 6 Liter is 1500 W. Het laadvermogen is 1,5 kg.

Het frituursysteem van Princess Digitale Aerofryer 6 Liter is Hete lucht.

Princess Digitale Aerofryer 6 Liter is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 6 l.

Princess Digitale Aerofryer 6 Liter heeft een gewicht van 4,5 kg.

De minimale temperatuur van Princess Digitale Aerofryer 6 Liter is 50 °C.