1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum GF431S

Inventum GF431S

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum GF431S heeft een vermogen van 2200 W, een laadvermogen van 0,5 kg en is daarmee geschikt voor 1 à 2 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum GF431S gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum GF431S

Merk

Inventum

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

0,5 kg

Capaciteit in personen

1 à 2 personen

Gewicht

3,1 kg

Inhoud

3 l

Minimale temperatuur

140 °C

Omschrijving van Inventum GF431S

Met de Inventum GF431S frituurpan geniet je thuis van heerlijke knapperige frietjes of snacks, perfect voor een gezelschap van 2 personen. Deze friteuse is voorzien van een ingenieuze koude zone onderaan de pan, waardoor overgebleven etensresten niet aanbranden. Dit zorgt ervoor dat de olie langer schoon blijft en je deze minder vaak hoeft te vervangen. De gewenste baktemperatuur stel je eenvoudig in met de handige draaiknop. Zodra de olie op temperatuur is, geeft het temperatuurlampje dit duidelijk aan. Het frituren wordt hierdoor een moeiteloze ervaring. En wanneer je klaar bent met frituren, kun je de losse onderdelen van deze Inventum frituurpan gemakkelijk reinigen in de vaatwasmachine. Met de Inventum GF431S frituurpan geniet je niet alleen van heerlijke snacks, maar ervaar je ook het gemak van een snelle en eenvoudige reiniging. Voeg een vleugje culinaire magie toe aan je keuken met deze veelzijdige friteuse.

Pluspunten
  • Met het verwarmingselement dat uitneembaar is, kan je gemakkelijk de bodem van de frituurpan schoonmaken. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is het minder vaak nodig om te verversen. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser.

Minpunten
  • De deksel heeft geen kijkvenster, waardoor je de bereiding niet kunt zien terwijl de deksel op de pan zit.

Veelgestelde vragen over de Inventum GF431S

Het vermogen van Inventum GF431S is 2200 W. Het laadvermogen is 0,5 kg.

Het frituursysteem van Inventum GF431S is Olie of vet.

Inventum GF431S is geschikt voor 1 à 2 personen. Het heeft een inhoud van 3 l.

Inventum GF431S heeft een gewicht van 3,1 kg.

De minimale temperatuur van Inventum GF431S is 140 °C.