1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum GF461B

Inventum GF461B

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum GF461B heeft een vermogen van 3600 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum GF461B gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum GF461B

Merk

Inventum

Vermogen

3600 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

Inhoud

5 l

Minimale temperatuur

140 °C

Omschrijving van Inventum GF461B

De Inventum GF461B is de perfecte friteuse voor iedereen die houdt van heerlijk goudbruin gebakken frietjes en snacks. Met zijn 2 frituurpannen kun je tegelijkertijd verschillende lekkernijen bereiden. De frituurmanden zijn extra groot, waardoor je moeiteloos een grote hoeveelheid snacks kunt frituren. Elke pan heeft een inhoud van 500 gram, dus je kunt genoeg frietjes en snacks bereiden voor 3 à 4 personen in één keer. Wat deze friteuse echt onderscheidt, is de koude zone. Deze speciale functie zorgt ervoor dat frituurrestjes niet aanbranden op de bodem van de friteuse, waardoor het vet langer meegaat. Je hebt dus minder vaak vetwissels nodig en kunt langer genieten van een perfecte smaak. Het instellen van de temperatuur is een fluitje van een cent dankzij de handige draaiknop op de friteuse. Wanneer je klaar bent met frituren, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de friteuse. Alle losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasmachine. Bovendien zijn de handvaten inklapbaar, waardoor je de frituurpan na gebruik gemakkelijk kunt opbergen. Met de Inventum GF461B haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke friteuse in huis die jou en je gezin keer op keer zal verwennen met heerlijke snacks.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je gemakkelijk frietjes en snacks tegelijk bereiden. Dankzij de koude zone blijft de olie langer goed en hoeft deze minder vaak ververst te worden. Door het verwijderbare verwarmingselement kun je de bodem van de frituurpan makkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Er bevindt zich geen kijkvenster in het deksel, waardoor je de bereiding niet in de gaten kunt houden wanneer de pan afgedekt is.

Veelgestelde vragen over de Inventum GF461B

Het vermogen van Inventum GF461B is 3600 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van Inventum GF461B is Olie of vet.

Inventum GF461B is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 5 l.

Inventum GF461B heeft een gewicht van .

De minimale temperatuur van Inventum GF461B is 140 °C.