1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset kun je eenvoudig verschillende gerechten bereiden, dankzij de handige accessoireset die wordt meegeleverd. De set bestaat uit een bakvorm, kookrek en een grillplaat. Hiermee kun je niet alleen cake maken, maar ook tegelijkertijd friet en snacks bakken en vlees grillen in de airfryer. Dankzij de Smart Sensing functie meet de friteuse automatisch de juiste temperatuur en baktijd voor de ingrediënten. Bovendien kun je de instellingen van je favoriete recepten opslaan, zodat je met slechts één druk op de knop kunt beginnen met koken. Naast het bereiden van friet, kun je ook vis, drumsticks of zelfs een hele kip in de airfryer klaarmaken. Voor taarten, cakes en andere gerechten kun je eenvoudig de gewenste tijd en temperatuur instellen. Bij de airfryer is ook een handige app inbegrepen waar je inspiratie kunt opdoen voor heerlijke recepten. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset wordt koken een waar genot. Met de bijgeleverde accessoireset kun je eindeloos variëren en de meest smaakvolle gerechten bereiden. De bakvorm is perfect voor het maken van cakes en andere zoete lekkernijen. Het kookrek biedt de mogelijkheid om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, waardoor je tijd bespaart en je maaltijd sneller klaar is.

Pluspunten
  • Je kunt dankzij de meegeleverde accessoireset meerdere gerechten tegelijk bereiden, taart bakken en vlees of groente grillen. Met behulp van de Smart Sensing technologie meet en scant de airfryer ingrediënten, om zo de juiste temperatuur en baktijd te berekenen. Dankzij de Fat Removal technologie wordt het vet uit de lucht gefilterd, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Accessoireset is 40 °C.