1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat biedt jou de mogelijkheid om je airfryer te gebruiken als grill voor heerlijk vlees of vis. Met de bijgeleverde spiesen kun je ook gegrilde groenten bereiden. Dankzij de Smart Sensing functie meet de friteuse zelf de ideale temperatuur en baktijd voor de ingrediënten. Je kunt de instellingen van je favoriete recepten opslaan, zodat je deze met slechts één druk op de knop kunt activeren. Naast het bakken van frietjes, kun je ook vis, drumsticks of zelfs een hele kip bereiden met behulp van de automatische programma's. Voor taarten, cakes en andere gerechten kun je zelf de gewenste tijd en temperatuur instellen. Bij de airfryer wordt een app geleverd waar je inspiratie kunt opdoen voor heerlijke recepten. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat haal je niet alleen een airfryer in huis, maar ook een handige grillplaat. Deze grillplaat maakt het mogelijk om je gerechten een heerlijke grillsmaak te geven. Je kunt eenvoudig vlees, vis of groenten grillen op de plaat, waardoor je nog meer variatie kunt toevoegen aan je maaltijden. Daarnaast is de airfryer uitgerust met de Smart Sensing functie, waardoor het apparaat zelf de ideale instellingen bepaalt voor het bakken van jouw favoriete gerechten. Met de handige app kun je daarnaast eindeloos inspiratie opdo.

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent daardoor de juiste temperatuur en baktijd. Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met slechts één druk op de knop kunt kiezen. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek nodig dichtbij een stopcontact, met een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat is 40 °C.