1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer

Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer heeft een vermogen van 2250 W, een laadvermogen van 2 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer

Merk

Philips

Vermogen

2250 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

2 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

5,5 kg

Inhoud

8,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer heb je de perfecte keukenhulp in huis om je gerechten naar een hoger niveau te tillen. Deze airfryer is uitgerust met een handige voedselthermometer, waarmee je eenvoudig kunt controleren of je kip of varkensvlees perfect gaar is. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van malse en sappige stukken vlees. Deze airfryer maakt gebruik van de geavanceerde Rapid CombiAir technologie, die ervoor zorgt dat je altijd de juiste instellingen gebruikt. De baktemperatuur, -tijd en luchtsnelheid worden automatisch aangepast aan jouw gerecht, waardoor je keer op keer een knapperig resultaat krijgt. Of je nu frietjes, snacks of een heerlijke taart wilt bereiden, met deze airfryer wordt het een groot succes. Met de NutriU app op je smartphone kun je de airfryer eenvoudig bedienen. Je kunt je favoriete recepten naar de airfryer sturen en de baktijd op afstand in de gaten houden. Bovendien zijn de losse QuickClean onderdelen van deze airfryer vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Kortom, met de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer haal je een innovatieve en gebruiksvriendelijke airfryer in huis, die je helpt om de meest smakelijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Met behulp van de bijgeleverde voedselthermometer kun je direct de temperatuur van je ingrediënt aflezen. Dankzij de Rapid CombiAir technologie gebruik je altijd de juiste luchtsnelheden voor een knapperig resultaat. Je kunt de airfryer bedienen met je smartphone, waardoor je vanaf een afstand de temperatuur en tijd in de gaten kunt houden.

Minpunten
  • Je hebt meer hinder van bakluchten, aangezien er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer is 2250 W. Het laadvermogen is 2 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 8,3 l.

Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer heeft een gewicht van 5,5 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90 + Voedselthermometer is 40 °C.