1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Family Pro FR507D

Tefal Family Pro FR507D

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Family Pro FR507D heeft een vermogen van 2400 W, een laadvermogen van 1,3 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Family Pro FR507D gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Family Pro FR507D

Merk

Tefal

Vermogen

2400 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1,3 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

3,04 kg

Inhoud

4 l

Minimale temperatuur

130 °C

Omschrijving van Tefal Family Pro FR507D

Met de Tefal Family Pro FR507D friteuse kun je nu nog gemakkelijker en sneller frietjes bereiden voor een groot gezin of wanneer je vaak vrienden over de vloer hebt. Deze friteuse heeft een grote inhoud van 4 liter, waardoor je genoeg frietjes kunt bakken voor wel 6 personen! Het gebruik van de friteuse is ook zeer eenvoudig dankzij het handige touchscreen. Met slechts een paar aanrakingen op het display kun je kiezen uit een van de 6 automatische bakprogramma's. De Tefal Family Pro FR507D friteuse doet het denkwerk voor jou. Het stelt automatisch de juiste baktemperatuur en -tijd in, zodat je hier niet meer over hoeft na te denken. Daarnaast heeft deze friteuse een ingebouwde geurfilter die ervoor zorgt dat de frituurlucht grotendeels wordt tegengehouden. Hierdoor ruikt jouw keuken minder naar baklucht, wat natuurlijk erg prettig is. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze friteuse ook over een kijkvenster waarmee je je bereiding goed in de gaten kunt houden. Na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de friteuse. De losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite. Met de Tefal Family Pro FR507D friteuse geniet je dus niet alleen van heerlijke frietjes, maar ook van het gemak en de efficiëntie die deze f.

Pluspunten
  • Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je niet langer na te denken over de juiste instellingen. Het geurfilter vermindert grotendeels de baklucht, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Met het kijkvenster kun je het eten goed in de gaten houden.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik wordt de buitenkant erg heet, waardoor je je vingers verbrandt wanneer je hem aanraakt.

Veelgestelde vragen over de Tefal Family Pro FR507D

Het vermogen van Tefal Family Pro FR507D is 2400 W. Het laadvermogen is 1,3 kg.

Het frituursysteem van Tefal Family Pro FR507D is Olie of vet.

Tefal Family Pro FR507D is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 4 l.

Tefal Family Pro FR507D heeft een gewicht van 3,04 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Family Pro FR507D is 130 °C.