1. frituurpannenairfryer
  2. De'Longhi FamilyFry F32410.CZ

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze De'Longhi FamilyFry F32410.CZ heeft een vermogen van 3200 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze De'Longhi FamilyFry F32410.CZ gaat aanschaffen.

Specificaties van de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ

Merk

DeLonghi

Vermogen

3200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

3,1 kg

Inhoud

3,5 l

Minimale temperatuur

Omschrijving van De'Longhi FamilyFry F32410.CZ

Met de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ kun je nu heerlijk frituren voor het hele gezin! Deze friteuse is speciaal ontworpen voor 4 personen, zodat iedereen kan genieten van knapperige frites en smakelijke snacks. Dankzij de grote draaiknop is het bedienen van deze friteuse een fluitje van een cent. Je kunt eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en zo de perfecte goudbruine kleur bereiken. Na het frituren is het reinigen van de friteuse een fluitje van een cent. Je kunt namelijk de binnenpan uitnemen om de olie eenvoudig te verversen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je altijd met verse olie kunt frituren. Bovendien zijn er handvatten aan de zijkant van de friteuse toegevoegd, zodat je hem veilig kunt verplaatsen zonder te wachten tot hij is afgekoeld. Een ander handig kenmerk van deze friteuse is het deksel. Dit deksel houdt de frituurpan stofvrij, waardoor je hem de volgende keer meteen kunt gebruiken. Geen gedoe meer met het schoonmaken van de pan voordat je kunt beginnen met frituren. Met de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ geniet je niet alleen van heerlijke frites en snacks, maar ook van het gemak en de efficiëntie die deze friteuse biedt.

Pluspunten
  • Je gebruikt deze friteuse om frites of snacks te bakken voor 4 personen. Je weet wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt dankzij het temperatuurlampje. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en hoef je het minder vaak te verversen.

Minpunten
  • Deze friteuse heeft geen geurfilter, het is het beste om buiten of in de schuur te frituren. Je moet zelf in de gaten houden wanneer de frietjes en snacks klaar zijn, omdat de friteuse geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de De'Longhi FamilyFry F32410.CZ

Het vermogen van De'Longhi FamilyFry F32410.CZ is 3200 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van De'Longhi FamilyFry F32410.CZ is Olie of vet.

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 3,5 l.

De'Longhi FamilyFry F32410.CZ heeft een gewicht van 3,1 kg.

De minimale temperatuur van De'Longhi FamilyFry F32410.CZ is .