Inventum GF645F

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum GF645F heeft een vermogen van 3000 W, een laadvermogen van 0,7 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum GF645F gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum GF645F

Merk

Inventum

Vermogen

3000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

0,7 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

3,9 kg

Inhoud

4 l

Minimale temperatuur

140 °C

Omschrijving van Inventum GF645F

De Inventum GF645F is de perfecte friteuse voor iedereen die houdt van heerlijk knapperige frites en snacks. Dankzij de koude zone technologie hoef je het frituurvet minder vaak te verversen. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een gezondere manier van frituren. Met een inhoud van 4 liter is de uitneembare binnenpan groot genoeg om frites te bakken voor wel 4 personen. Het verwarmingselement van de friteuse kan direct in de olie zakken, waardoor je geen last hebt van temperatuurschommelingen. Zelfs wanneer je bevroren frites in het mandje doet, wordt het vet snel weer warm. Dit zorgt ervoor dat je keer op keer goudbruine en krokante patatjes kunt bakken. Naast frites kun je met deze frituurpan ook andere gerechten bereiden. De Inventum GF645F heeft namelijk verschillende temperatuurstanden voor vlees, kip, groente en natuurlijk friet. Hierdoor is deze friteuse een veelzijdige keukenhulp die je kunt gebruiken voor allerlei lekkernijen. Geniet van de perfect gebakken frites en snacks met deze gebruiksvriendelijke en veelzijdige friteuse van Inventum.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone blijft de olie langer goed en hoeft deze minder vaak vervangen te worden. Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van gebakken eten zich verspreidt in je huis, waardoor het minder ruikt naar eten. Met het kijkvenster kun je het eten goed in de gaten houden.

Minpunten
  • Het handvat van het frituurmandje kan niet worden ingeklapt, waardoor het moeilijker is om de frituurpan op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Inventum GF645F

Het vermogen van Inventum GF645F is 3000 W. Het laadvermogen is 0,7 kg.

Het frituursysteem van Inventum GF645F is Olie of vet.

Inventum GF645F is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 4 l.

Inventum GF645F heeft een gewicht van 3,9 kg.

De minimale temperatuur van Inventum GF645F is 140 °C.