1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB heeft een vermogen van 1700 W, een laadvermogen van 1,5 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB

Merk

Inventum

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,5 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

6,3 kg

Inhoud

5 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB

Met de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB bereid je eenvoudig en snel heerlijke gerechten voor het hele gezin. Deze veelzijdige airfryer is niet alleen perfect voor het bereiden van knapperige frietjes, maar ook voor het maken van andere smakelijke gerechten zoals een sappige gevulde kip of een hartige taart. Met het handige kookrek kun je zelfs twee lagen tegelijkertijd bereiden, waardoor je gemakkelijk meerdere ingrediënten kunt bakken. Leg bijvoorbeeld groentespiezen op het rek en aardappels onderin voor een complete maaltijd. De Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB is voorzien van maar liefst 8 automatische programma's, waardoor je met slechts één druk op de knop de juiste temperatuur en baktijd kunt instellen voor verschillende gerechten, zoals garnalen, vlees, gevogelte of bacon. Bedienen is eenvoudig met de handige druktoetsen en je kunt alle instellingen gemakkelijk aflezen op het duidelijke display. Daarnaast is de behuizing van deze friteuse gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Na gebruik is het schoonmaken van de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB een fluitje van een cent. De binnenmand, het kookrek en de spiezen kunnen allemaal eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het afwassen met de hand.

Pluspunten
  • Dankzij het kookrek kun je verschillende ingrediënten tegelijk bereiden, zoals groentespiesjes en frietjes. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. De losse onderdelen kun je gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • Je hebt meer overlast van bakluchten omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB

Het vermogen van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB is 1700 W. Het laadvermogen is 1,5 kg.

Het frituursysteem van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB is Hete lucht.

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 5 l.

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB heeft een gewicht van 6,3 kg.

De minimale temperatuur van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB is 80 °C.