1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD

Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD heeft een vermogen van 1500 W, een laadvermogen van 0,75 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD

Merk

Inventum

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

0,75 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

7 kg

Inhoud

12 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD

Met de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD tilt u uw kookervaring naar een hoger niveau. Deze veelzijdige friteuse oven stelt u in staat om 3 verschillende ingrediënten tegelijkertijd te bereiden, dankzij de handige 3-laags opstelling. Of u nu een heerlijke maaltijd wilt bereiden met vlees, groenten en frietjes, of gewoon zin heeft in een knapperige kip of een portie perfect gebakken frietjes, met deze friteuse oven kan het allemaal. De Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD wordt geleverd met een roterende mand en een draaispit, waarmee u de meest gelijkmatig gebakken lekkernijen kunt creëren. Met de meerdere automatische programma's van deze airfryer kunt u met slechts één druk op de knop de perfecte instellingen selecteren voor verschillende gerechten, zoals kip, vis, pizza of zelfs gebak. En dankzij de minimum temperatuur van 40 graden Celsius kunt u er ook ingrediënten mee ontdooien. Naast zijn geweldige kookmogelijkheden is de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Alle losse onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het handmatig afwassen. Met deze friteuse oven kunt u dus niet alleen genieten van heerlijke maaltijden, maar ook van een stressvrije kookervaring.

Pluspunten
  • Met de accessoires die worden meegeleverd, kun je in de airfryer 3 niveaus creëren, zodat je meerdere bereidingen tegelijk kunt bakken. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet meer na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Door het kijkvenster kun je het gerecht goed in de gaten houden.

Minpunten
  • Je hebt meer hinder van bakluchten, want de friteuse heeft geen geurfilter.

Veelgestelde vragen over de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD

Het vermogen van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD is 1500 W. Het laadvermogen is 0,75 kg.

Het frituursysteem van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD is Hete lucht.

Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 12 l.

Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD heeft een gewicht van 7 kg.

De minimale temperatuur van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD is 40 °C.