1. frituurpannenairfryer
  2. Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal heeft een vermogen van 1800 W, een laadvermogen van 2 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal gaat aanschaffen.

Specificaties van de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal

Merk

Bourgini

Vermogen

1800 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

2 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

4 kg

Inhoud

6 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal

Met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal bereid je moeiteloos een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Deze airfryer heeft een indrukwekkende inhoud van 6 liter, wat genoeg is om frietjes te maken voor wel 6 personen. Met een capaciteit van maar liefst 2 kilogram kun je moeiteloos grote porties bereiden. Wat deze airfryer extra bijzonder maakt, zijn de 7 automatische programma's. Met slechts één druk op de knop kun je kiezen uit verschillende programma's, zoals bevroren frietjes, garnalen, vis, kippenpoten en cupcakes. Deze programma's zorgen ervoor dat je altijd de juiste instellingen hebt, zonder dat je zelf hoeft na te denken. Het digitale display maakt het eenvoudig om de gewenste programma's te selecteren. Voor andere bereidingen kun je zelf de gewenste temperatuur en baktijd instellen met de knoppen op het display. Naast het gemak van koken biedt deze airfryer ook het voordeel van eenvoudig schoonmaken. De mand kan namelijk gewoon in de vaatwasser worden gereinigd, wat je weer tijd en moeite bespaart. Met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal geniet je niet alleen van lekker eten, maar ook van een stressvrije kookervaring.

Pluspunten
  • Met de 7 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 6 of meer personen tegelijk. De mand is gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Deze heteluchtfriteuse heeft geen koele buitenkant, waardoor het aan de buitenkant erg heet wordt tijdens het gebruik.

Veelgestelde vragen over de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal

Het vermogen van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal is 1800 W. Het laadvermogen is 2 kg.

Het frituursysteem van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal is Hete lucht.

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 6 l.

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal heeft een gewicht van 4 kg.

De minimale temperatuur van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal is 80 °C.