1. frituurpannenairfryer
  2. Ninja Foodi AirFryer AF300EU

Ninja Foodi AirFryer AF300EU

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Ninja Foodi AirFryer AF300EU heeft een vermogen van 2470 W, een laadvermogen van 1,8 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Ninja Foodi AirFryer AF300EU gaat aanschaffen.

Specificaties van de Ninja Foodi AirFryer AF300EU

Merk

Ninja

Vermogen

2470 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,8 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8,2 kg

Inhoud

7,6 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Ninja Foodi AirFryer AF300EU

Met de Ninja Foodi AirFryer AF300EU haal je een revolutionaire keukenhulp in huis. Deze indrukwekkende airfryer heeft een totale inhoud van maar liefst 7.6 liter, verdeeld over 2 aparte lades. Hierdoor kun je moeiteloos grote hoeveelheden voedsel bereiden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Deze hetelucht friteuse biedt een scala aan functies die je helpen om de perfecte maaltijd te creëren. Naast de gebruikelijke frituurmogelijkheden, zoals het braden van vlees en het bakken van knapperige frietjes, beschikt de Ninja Foodi AirFryer AF300EU over een opwarmfunctie, droogfunctie en een speciale functie om je ingrediënten extra knapperig te maken. Met een indrukwekkende temperatuur van 240 graden Celsius bereikt deze airfryer moeiteloos de gewenste garing en textuur voor al je favoriete gerechten. Een van de meest unieke kenmerken van deze airfryer is de mogelijkheid om twee verschillende bereidingen gelijktijdig klaar te maken. Dankzij de ingebouwde timer kun je beide lades afzonderlijk instellen, zodat je bijvoorbeeld je vlees en groenten tegelijkertijd kunt bereiden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat alle smaken goed op elkaar kunnen inspelen. En het beste van alles? Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen, waardoor het schoonmaken een fl.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en groenten tegelijk bereiden. In deze hetelucht friteuse kun je tegelijkertijd frietjes voor 4 tot 5 personen bereiden. Je stelt de gewenste baktijd in met de timer, die een signaal geeft wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakluchten omdat de friteuse geen geurfilter heeft.

Veelgestelde vragen over de Ninja Foodi AirFryer AF300EU

Het vermogen van Ninja Foodi AirFryer AF300EU is 2470 W. Het laadvermogen is 1,8 kg.

Het frituursysteem van Ninja Foodi AirFryer AF300EU is Hete lucht.

Ninja Foodi AirFryer AF300EU is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,6 l.

Ninja Foodi AirFryer AF300EU heeft een gewicht van 8,2 kg.

De minimale temperatuur van Ninja Foodi AirFryer AF300EU is 40 °C.