1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 heeft een vermogen van 1400 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

6,4 kg

Inhoud

4,2 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 is een veelzijdige 2-in-1 airfryer die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met het meegeleverde grillrooster kun je niet alleen genieten van de heerlijke smaak van gegrild vlees, maar ook van sappige gegrilde groenten. Deze airfryer beschikt over maar liefst 8 automatische programma's, waaronder speciale programma's voor frietjes, geroosterde kip, vis en groenten. Met slechts één druk op de knop kun je genieten van perfecte resultaten, zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over de baktijd en temperatuur. Het digitale display maakt het selecteren van de programma's eenvoudig en intuïtief. Maar dat is nog niet alles! De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 biedt ook een handige dehydratatie functie, waarmee je zelf gedroogd fruit en groente chips kunt maken. Op deze manier kun je gezonde en smaakvolle snacks bereiden, zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen. De airfryer zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie, waardoor je voedsel perfect wordt bereid met behoud van alle smaak en voedingsstoffen. Met een ruime inhoud van 1,2 liter kun je genoeg eten bereiden voor het hele gezin. Kortom, de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 is een absolute must-have voor iedereen die houdt van gemak, veelzijdigheid en gezond koken.

Pluspunten
  • Je hoeft zelf niet de juiste baktemperatuur en -tijd in te stellen met de 8 automatische bakprogramma's. Door het bijgeleverde grillrooster kan je vlees en groenten grillen in de airfryer. De losse onderdelen kan je gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de frituurpan een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058

Het vermogen van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 is 1400 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 is Hete lucht.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4,2 l.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 heeft een gewicht van 6,4 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 is 80 °C.