1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB

Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB heeft een vermogen van 1500 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB

Merk

Inventum

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

5,5 kg

Inhoud

3,5 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB

De Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB is de perfecte keukenhulp voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor 2 à 3 personen. Met een laadvermogen van één kilogram kun je gemakkelijk genoeg frietjes klaarmaken om iedereen tevreden te stellen. Maar dat is niet alles wat deze airfryer kan. Dankzij zijn veelzijdigheid kun je ook gerechten zoals een smakelijke gevulde kip of een hartige taart bereiden. Wat deze airfryer echt bijzonder maakt, zijn de 8 automatische programma's. Met slechts één druk op de knop kun je de juiste temperatuur en baktijd instellen voor verschillende gerechten, zoals garnalen, vlees, vis, gevogelte of bacon. Het touchscreen aan de voorzijde maakt het bedienen van de airfryer een eitje, terwijl je de instellingen gemakkelijk kunt aflezen van het heldere display. De behuizing van deze friteuse is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook voor stevigheid en duurzaamheid. En het beste van alles is dat je na gebruik de binnenmand en de pan gewoon in de vaatwasser kunt reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB heb je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keukenhulp in huis waarmee je moeiteloos heerlijke gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • In deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes bereiden voor 2 tot 3 personen. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je hebt meer overlast van keukengeuren, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB

Het vermogen van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB is 1500 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB is Hete lucht.

Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 3,5 l.

Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB heeft een gewicht van 5,5 kg.

De minimale temperatuur van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB is 80 °C.