1. frituurpannenairfryer
  2. Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing heeft een vermogen van 1500 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing gaat aanschaffen.

Specificaties van de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

4,6 kg

Inhoud

4,5 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing

Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing haal je een veelzijdige en gezonde manier van koken in huis. Deze hete luchtfriteuse maakt het mogelijk om te frituren, bakken, braden en grillen, zonder het gebruik van olie. Hierdoor kun je genieten van heerlijke, knapperige frietjes, vis, vlees, brood en zelfs cake, op een gezondere manier. De Digital Aerofryer heeft een ruime capaciteit van 4.5 liter, waardoor je maar liefst 6 porties frietjes tegelijk kunt bereiden. Dit maakt het ideaal voor middelgrote gezinnen. Bovendien is de Aerofryer uitgerust met 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma's, waardoor het gebruik ervan nog eenvoudiger wordt. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur en tijd selecteren. Een ander voordeel van de Princess Digital Aerofryer is het koele handvat. Tijdens het gebruik van de friteuse blijft het handvat altijd koel, waardoor je je handen niet brandt. Na gebruik kun je het mandje eenvoudig met de hand afwassen, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Haal de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing in huis en ontdek de vele mogelijkheden van gezond en lekker koken!

Pluspunten
  • Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Je stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft als je gerecht klaar is. In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 3 à 4 personen tegelijk.

Minpunten
  • Met een lengte van 0,7 meter heeft de friteuse een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing

Het vermogen van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing is 1500 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing is Hete lucht.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4,5 l.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing heeft een gewicht van 4,6 kg.

De minimale temperatuur van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing is 50 °C.