1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191

Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 heeft een vermogen van 3000 W, een laadvermogen van 1,3 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191

Merk

Tefal

Vermogen

3000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1,3 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

5,6 kg

Inhoud

4 l

Minimale temperatuur

150 °C

Omschrijving van Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191

De Tefal Filtra Pro Inox & Design 4L FR5191 is een innovatieve friteuse die is ontworpen om je frituurervaring te verbeteren. Met zijn speciale filtertechnologie worden restjes friet en paneermeel uit het frituurvet gefilterd, waardoor het vet langer vers blijft en je het niet na elke frituurbeurt hoeft te vervangen. Dit bespaart niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat je altijd kunt genieten van heerlijk knapperige snacks. Een ander voordeel van deze friteuse is dat het filter vieze geurtjes voorkomt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je huis naar een snackbar ruikt, want het deksel kan tijdens het frituren gewoon gesloten blijven. Het geurfilter doet zijn werk en zorgt ervoor dat je keuken fris blijft ruiken. Daarnaast heeft deze friteuse een handig kijkschermpje, zodat je je frietjes goed in de gaten kunt houden en ze perfect kunt bereiden volgens jouw voorkeuren. Niet alleen is de Tefal Filtra Pro Inox & Design 4L FR5191 functioneel, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Het mandje, het filter en de binnenpan kunnen veilig in de vaatwasser worden geplaatst, waardoor je veel tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken van de friteuse. Met zijn stijlvolle design en gebruiksvriendelijke functies is deze friteuse een geweldige aanvulling op elke keuken.

Pluspunten
  • De timer laat een geluidssignaal horen wanneer je bereiding klaar is, zodat je niet zelf de tijd hoeft bij te houden. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan makkelijker kunt opbergen. Het geurfilter beperkt grotendeels de baklucht, zodat je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik wordt de buitenkant erg heet, waardoor je je vingers verbrandt als je hem aanraakt.

Veelgestelde vragen over de Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191

Het vermogen van Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 is 3000 W. Het laadvermogen is 1,3 kg.

Het frituursysteem van Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 is Olie of vet.

Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 4 l.

Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 heeft een gewicht van 5,6 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Friteuse Filtra Pro Digital 4L FR5191 is 150 °C.