1. frituurpannenairfryer
  2. Brabantia BBEK1130BK Zwart

Brabantia BBEK1130BK Zwart

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Brabantia BBEK1130BK Zwart heeft een vermogen van 2200 W, een laadvermogen van 1,3 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Brabantia BBEK1130BK Zwart gaat aanschaffen.

Specificaties van de Brabantia BBEK1130BK Zwart

Merk

Brabantia

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1,3 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

3,7 kg

Inhoud

4 l

Minimale temperatuur

140 °C

Omschrijving van Brabantia BBEK1130BK Zwart

Met de Brabantia BBEK1130BK Zwart friteuse hoef je minder vaak het frituurvet te vervangen, dankzij de handige ingebouwde vetfilter. Deze filter zorgt ervoor dat restjes frietjes en paneermeel uit het frituurvet worden gefilterd. Hierdoor kun je telkens weer in schoon vet frituren, omdat de etensresten naar het koude gedeelte onderin de pan zakken. De friteuse is voorzien van een uitneembare binnenpan met een inhoud van 4 liter. Hiermee kun je genoeg frietjes bakken voor ongeveer 4 personen. Dankzij het handige temperatuurlampje weet je precies wanneer de olie op de juiste temperatuur is. Zo kun je op het juiste moment je frietjes of snacks in de pan leggen. Met de draaiknop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, tot een maximum van 190 graden Celsius. Het kijkvenster zorgt ervoor dat je de frietjes of snacks goed in de gaten kunt houden tijdens het frituren. En het beste van alles is dat je na het eten de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt zetten. Zo hoef je niet met de hand af te wassen en kun je snel genieten van een heerlijke maaltijd zonder gedoe met schoonmaken.

Pluspunten
  • - Na gebruik filter je het vet met behulp van de filterstand, zodat je het minder vaak hoeft te vervangen en je kunt frituren in schone olie. - De timer geeft een geluidssignaal wanneer je gerecht klaar is, zodat je niet continu de tijd in de gaten hoeft te houden. - Tijdens gebruik blijft de buitenkant koel, waardoor je veilig in de buurt van kinderen kunt frituren.

Minpunten
  • De frituurpan heeft geen indicator voor vernieuwing, dus je moet zelf bijhouden wanneer je het frituurvet moet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Brabantia BBEK1130BK Zwart

Het vermogen van Brabantia BBEK1130BK Zwart is 2200 W. Het laadvermogen is 1,3 kg.

Het frituursysteem van Brabantia BBEK1130BK Zwart is Olie of vet.

Brabantia BBEK1130BK Zwart is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4 l.

Brabantia BBEK1130BK Zwart heeft een gewicht van 3,7 kg.

De minimale temperatuur van Brabantia BBEK1130BK Zwart is 140 °C.