1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D

Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D heeft een vermogen van 1650 W, een laadvermogen van 1,5 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D

Merk

Tefal

Vermogen

1650 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,5 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

5,8 kg

Inhoud

6,5 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D

Met de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D is het bereiden van verschillende gerechten tegelijkertijd een fluitje van een cent. Dankzij de handige panverdeler en de 2 aparte kookzones kun je moeiteloos 2 verschillende ingrediënten tegelijk bakken. Stel eenvoudig een apart bakprogramma in voor elke kookzone en geniet van heerlijke frietjes en sappig vlees, allemaal tegelijkertijd klaargemaakt. Bovendien wordt de airfryer geleverd met een praktische grillplaat, perfect voor het grillen van kip en ander smakelijk vlees. Met 8 automatische bakprogramma's heb je met slechts één druk op de knop de juiste instellingen voor groenten, vlees, vis en nog veel meer. Met een capaciteit van 1,2 kilogram kun je in één keer voldoende frietjes bakken voor wel 4 à 5 personen. En als het bakken klaar is, hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak. Alle losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Met de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D wordt koken en bakken een plezierige ervaring. Dankzij de mogelijkheid om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden en de handige automatische bakprogramma's, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het perfect gaar krijgen van je maaltijd. Bovendien is het schoonmaken van de airfryer een e.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 afzonderlijke kookzones kun je gemakkelijk 2 ingrediënten tegelijk bereiden. Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet meer na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 4 tot 5 personen.

Minpunten
  • Tijdens het bakken voert de friteuse geen vet af met een ingebouwd vetfilter.

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D

Het vermogen van Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D is 1650 W. Het laadvermogen is 1,5 kg.

Het frituursysteem van Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D is Hete lucht.

Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 6,5 l.

Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D heeft een gewicht van 5,8 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D is 40 °C.