1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek heeft een vermogen van 2000 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

5,5 kg

Inhoud

6,2 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden, dankzij het handige meegeleverde kookrek. Met dit kookrek voeg je als het ware een extra laag toe aan je airfryer, waardoor je nog meer lekkernijen kunt bereiden. Wat deze airfryer extra bijzonder maakt, is dat je het bereidingsproces kunt volgen vanaf je telefoon. Je verbindt de airfryer namelijk met de speciale app, waar je het recept naar de airfryer kunt sturen en de airfryer vervolgens voor jou aan de slag gaat. Zo hoef je alleen nog maar de ingrediënten in de airfryer te doen en kun je de rest vanaf de bank regelen. Deze airfryer is zelfs geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa. Dit betekent dat je met je stem de airfryer kunt bedienen, zonder dat je ook maar een vinger hoeft uit te steken. Het bakresultaat is verbluffend. Dankzij de innovatieve Rapid Air technologie worden je ingrediënten krokant van buiten en mals van binnen. De zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht, wat resulteert in een heerlijk knapperig bakresultaat. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de airfryer. De losse onderdelen kunnen namelijk eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. Zo kun je na het genieten van een heerlijke maaltijd ontspannen achterover leunen, wetende dat de afwas geen.

Pluspunten
  • Met het bijgevoegde kookrek maak je een extra laag en kun je meerdere ingrediënten tegelijk bakken. Je kunt de airfryer bedienen vanuit de bank door hem te verbinden met je telefoon. Het zeester-vormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling in de pan, wat resulteert in een knapperig eindresultaat.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter vereist de friteuse een nabijgelegen stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek

Het vermogen van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek is 2000 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek is Hete lucht.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 6,2 l.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek heeft een gewicht van 5,5 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek is 50 °C.