1. frituurpannenairfryer
  2. Ninja AF160EU

Ninja AF160EU

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Ninja AF160EU heeft een vermogen van 1750 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Ninja AF160EU gaat aanschaffen.

Specificaties van de Ninja AF160EU

Merk

Ninja

Vermogen

1750 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

5,2 kg

Inhoud

5,2 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Ninja AF160EU

Met de Ninja AF160EU wordt het bakken van ingrediënten een eitje! Niet alleen worden je gerechten gelijkmatig gebakken, maar ze worden ook nog eens extra knapperig. Dit is te danken aan de speciale crisperplaat die wordt meegeleverd, waardoor er lucht via de onderkant van de airfryer stroomt. Hierdoor krijg je een heerlijk krokante textuur. Deze veelzijdige airfryer heeft verschillende standen, waardoor je niet alleen kunt bakken, maar ook taarten kunt maken en kip kunt braden. Daarnaast is er zelfs een stand speciaal voor het opwarmen van eten. Ideaal wanneer je wat restjes wilt opwarmen. En als je bevroren ingrediënten snel knapperig wilt bakken, dan is er de max crisp stand. Hiermee bespaar je tijd en geniet je toch van een heerlijke krokante maaltijd. Uiteraard beschikt deze airfryer ook over de klassieke airfry functie. Met deze functie kun je met weinig tot geen olie toch goudbruine en knapperige frietjes bakken voor 2 à 3 personen. Het handige display maakt het selecteren van de gewenste stand en het instellen van de tijd en temperatuur een fluitje van een cent. En als je klaar bent met koken, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. De losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. Zo kun je snel weer genieten van je volgende culinaire avontuur met de Ninja AF160EU.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde crispplaat bakt u ingrediënten gelijkmatig en extra knapperig. U stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft wanneer uw gerecht klaar is. U kunt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • De frietpan heeft geen ingebouwd vetfilter dat vet afvoert tijdens het bakken.

Veelgestelde vragen over de Ninja AF160EU

Het vermogen van Ninja AF160EU is 1750 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van Ninja AF160EU is Hete lucht.

Ninja AF160EU is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 5,2 l.

Ninja AF160EU heeft een gewicht van 5,2 kg.

De minimale temperatuur van Ninja AF160EU is 50 °C.