1. frituurpannenairfryer
  2. Princess Digitale Aerofryer XL

Princess Digitale Aerofryer XL

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Princess Digitale Aerofryer XL heeft een vermogen van 1400 W, een laadvermogen van 0,75 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Princess Digitale Aerofryer XL gaat aanschaffen.

Specificaties van de Princess Digitale Aerofryer XL

Merk

Princess

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

0,75 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

4,7 kg

Inhoud

3,2 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Princess Digitale Aerofryer XL

Met de Princess Digitale Aerofryer XL kun je heerlijke frites en snacks bereiden voor jouw gezin, met slechts één eetlepel olie. Dit zorgt ervoor dat je snacks veel gezonder zijn dan wanneer je ze zou bereiden in een traditionele friteuse. Met maar liefst 8 verschillende bakprogramma's kun je kiezen voor het perfect garen van vlees of vis, of het bakken van een smakelijke cake. Maar ook het afbakken van een simpel broodje is een fluitje van een cent met deze Aerofryer. Het bedienen van deze Aerofryer is eenvoudig dankzij het digitale display. Je kunt zelf de gewenste temperatuur en tijd instellen, zodat je geen zorgen hoeft te maken over je bereidingen. Daarnaast is de friteuse ook nog eens zeer veilig in gebruik, dankzij de oververhittingsbeveiliging en de koele wand. Je kunt de uitneembare onderdelen na gebruik eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Princess Digitale Aerofryer XL geniet je niet alleen van heerlijke, gezonde snacks, maar ook van gemak en veiligheid. Bereid jouw favoriete gerechten met slechts één eetlepel olie en geniet van een smaakvolle maaltijd voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Je bedient gemakkelijk de friteuse door middel van het digitale touchscreen display. Naast frietjes en snacks, kun je ook groenten, vlees, brood en cakes bereiden in de hetelucht friteuse, met een minimale temperatuur van 80 graden Celsius. Met de timer kan je de gewenste baktijd instellen, waarna er een signaal klinkt wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • Er wordt geen kookboek bijgeleverd waar je inspiratie uit kunt halen voor maaltijden.

Veelgestelde vragen over de Princess Digitale Aerofryer XL

Het vermogen van Princess Digitale Aerofryer XL is 1400 W. Het laadvermogen is 0,75 kg.

Het frituursysteem van Princess Digitale Aerofryer XL is Hete lucht.

Princess Digitale Aerofryer XL is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 3,2 l.

Princess Digitale Aerofryer XL heeft een gewicht van 4,7 kg.

De minimale temperatuur van Princess Digitale Aerofryer XL is 80 °C.