1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum GF431B

Inventum GF431B

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum GF431B heeft een vermogen van 2200 W, een laadvermogen van 0,5 kg en is daarmee geschikt voor 1 à 2 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum GF431B gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum GF431B

Merk

Inventum

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

0,5 kg

Capaciteit in personen

1 à 2 personen

Gewicht

3,1 kg

Inhoud

3 l

Minimale temperatuur

140 °C

Omschrijving van Inventum GF431B

De Inventum GF431B frituurpan is de perfecte keuze voor liefhebbers van heerlijk knapperige frietjes en snacks voor twee personen. Met zijn innovatieve koude zone onderin de pan, hoef je je geen zorgen te maken over aangebrande restjes. Dit zorgt ervoor dat de olie langer meegaat en je minder vaak hoeft te vervangen. Deze friteuse is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je kunt eenvoudig de gewenste baktemperatuur instellen met de handige draaiknop. Het temperatuurlampje laat je weten wanneer de olie op de juiste temperatuur is, zodat je altijd perfect gebakken frietjes krijgt. En het beste van alles is dat je na het frituren de losse onderdelen van de frituurpan gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Inventum GF431B frituurpan geniet je keer op keer van heerlijke, krokante frietjes en snacks. Laat je verrassen door het gemak en de kwaliteit van deze friteuse en maak van je maaltijden een feestje.

Pluspunten
  • Met het verwarmingselement dat verwijderd kan worden, is de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is het minder vaak nodig om te vervangen. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser.

Minpunten
  • Er is geen kijkgaatje in het deksel, waardoor je de bereiding niet kunt zien terwijl de deksel op de pan zit.

Veelgestelde vragen over de Inventum GF431B

Het vermogen van Inventum GF431B is 2200 W. Het laadvermogen is 0,5 kg.

Het frituursysteem van Inventum GF431B is Olie of vet.

Inventum GF431B is geschikt voor 1 à 2 personen. Het heeft een inhoud van 3 l.

Inventum GF431B heeft een gewicht van 3,1 kg.

De minimale temperatuur van Inventum GF431B is 140 °C.