1. frituurpannenairfryer
  2. Ninja AF400EU

Ninja AF400EU

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Ninja AF400EU heeft een vermogen van 2470 W, een laadvermogen van 2,8 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Ninja AF400EU gaat aanschaffen.

Specificaties van de Ninja AF400EU

Merk

Ninja

Vermogen

2470 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

2,8 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

8,8 kg

Inhoud

9,5 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Ninja AF400EU

Met de Ninja AF400EU kun je tegelijkertijd 2 gerechten bereiden dankzij de 2 frituurpannen. Je kunt de temperatuur en baktijd van de 2 pannen onafhankelijk van elkaar instellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld frietjes in de ene pan bereiden en groenten in de andere pan. Met de Match functie kun je beide pannen gebruiken met precies dezelfde instellingen. Hierdoor kun je gemakkelijk de portie verdubbelen. De 2 pannen hebben samen een laadvermogen van 2,8 kilogram. Hiermee kun je bijvoorbeeld in één keer frietjes bereiden voor meer dan 6 personen. De airfryer beschikt ook over 6 automatische bakprogramma's. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het programma selecteren dat je wilt gebruiken, zoals bakken, braden, opwarmen of drogen. Met het Max Crisp programma kun je bevroren eten snel en krokant bakken. Na gebruik kun je de losse onderdelen van de airfryer gemakkelijk reinigen in de vaatwasser. Daarnaast zijn er nieuwe details toegevoegd, zoals het laadvermogen van de pannen en de mogelijkheid om de portie te verdubbelen met de Match functie.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 pannen kun je makkelijk frietjes en groenten tegelijkertijd bereiden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet meer na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse kun je in één keer frietjes bereiden voor meer dan 6 personen.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen vetfilter ingebouwd dat vet afvoert tijdens het bakken.

Veelgestelde vragen over de Ninja AF400EU

Het vermogen van Ninja AF400EU is 2470 W. Het laadvermogen is 2,8 kg.

Het frituursysteem van Ninja AF400EU is Hete lucht.

Ninja AF400EU is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 9,5 l.

Ninja AF400EU heeft een gewicht van 8,8 kg.

De minimale temperatuur van Ninja AF400EU is 40 °C.