1. frituurpannenairfryer
  2. Princess Digitale Aerofryer 4 Liter

Princess Digitale Aerofryer 4 Liter

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Princess Digitale Aerofryer 4 Liter heeft een vermogen van 1350 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Princess Digitale Aerofryer 4 Liter gaat aanschaffen.

Specificaties van de Princess Digitale Aerofryer 4 Liter

Merk

Princess

Vermogen

1350 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

3,9 kg

Inhoud

4 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Princess Digitale Aerofryer 4 Liter

Met de Princess Digitale Aerofryer 4 Liter bereidt u heerlijke frietjes en snacks voor 3 tot 4 personen. Door de royale inhoud van 4 liter kunt u genoeg voedsel bereiden voor een klein gezelschap. Deze airfryer is eenvoudig te bedienen met behulp van de automatische bakprogramma's. Met slechts één druk op de knop heeft u de juiste bakinstellingen. Maar als u liever zelf de baktemperatuur of -tijd wilt instellen, kunt u dit handmatig doen via de druktoetsen. Een ander geweldig kenmerk van deze airfryer is dat u weinig tot geen olie nodig heeft voor uw bereidingen. Dit is ideaal voor diegenen die graag vetarm willen bakken. Bovendien is de Princess Digitale Aerofryer 4 Liter veilig in gebruik, dankzij de oververhittingsbeveiliging en de koele wand. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele ongelukken. En wanneer u klaar bent met bakken, kunt u de uitneembare onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Dit bespaart u kostbare tijd en maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Met de Princess Digitale Aerofryer 4 Liter kunt u heerlijke gerechten bereiden voor uw gezin of vrienden. De digitale bediening en het ruime assortiment aan instellingen maken het een zeer veelzijdig apparaat in uw keuken. Of u nu frietjes, snacks of andere gerechten wilt bereiden, deze airfryer zal u niet teleurstellen. D.

Pluspunten
  • In deze heteluchtfriteuse bereid je frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijkertijd. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek nodig die dicht bij een stopcontact is, vanwege het snoer dat een lengte heeft van 0,9 meter.

Veelgestelde vragen over de Princess Digitale Aerofryer 4 Liter

Het vermogen van Princess Digitale Aerofryer 4 Liter is 1350 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van Princess Digitale Aerofryer 4 Liter is Hete lucht.

Princess Digitale Aerofryer 4 Liter is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4 l.

Princess Digitale Aerofryer 4 Liter heeft een gewicht van 3,9 kg.

De minimale temperatuur van Princess Digitale Aerofryer 4 Liter is 50 °C.