1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD heeft een vermogen van 1700 W, een laadvermogen van 1,6 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

Merk

Inventum

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,6 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

8,2 kg

Inhoud

8 l

Minimale temperatuur

55 °C

Omschrijving van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

Met de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD heb je de mogelijkheid om twee verschillende ingrediënten tegelijkertijd te bakken dankzij de twee pannen. Stel je eens voor dat je aardappeltjes en groenten tegelijkertijd klaar zijn, dat kan met de handige sync knop. Deze friteuse maakt het niet alleen mogelijk om verschillende ingrediënten te bakken, maar ook om een grote hoeveelheid in één keer te bereiden. Met de duo cook knop kun je dezelfde instellingen gebruiken voor beide pannen. Zo kun je bijvoorbeeld in één keer genoeg frietjes bakken voor wel 5 of 6 personen. De Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD geeft na twee derde van de baktijd een seintje, zodat je het eten kunt omschudden. Op deze manier krijg je een heerlijk knapperig bakresultaat. Deze friteuse heeft daarnaast ook verschillende andere functies, zoals roosteren, braden, bakken en drogen. Hierdoor kun je met één apparaat allerlei lekkernijen bereiden. En het beste van alles is dat je na gebruik de manden en roosters gewoon in de vaatwasser kunt reinigen. Zo bespaar je tijd en moeite en kun je nog sneller genieten van je favoriete gerechten.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en groenten tegelijkertijd bereiden. Met de schudindicator weet je precies wanneer je de frietjes moet omschudden, zodat ze aan alle kanten knapperig bakken. In deze heteluchtfriteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 5 tot 6 personen.

Minpunten
  • Je hebt meer hinder van bakluchten, omdat de friteuse geen geurfilter heeft.

Veelgestelde vragen over de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

Het vermogen van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD is 1700 W. Het laadvermogen is 1,6 kg.

Het frituursysteem van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD is Hete lucht.

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 8 l.

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD heeft een gewicht van 8,2 kg.

De minimale temperatuur van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD is 55 °C.