1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm neemt het giswerk uit het koken. Dankzij de Smart Sensing technologie meet en scant deze airfryer de ingrediënten die je wil bereiden, waardoor hij automatisch de juiste tijd en temperatuur bepaalt. Het beste van alles is dat je de instellingen van je favoriete recepten kunt opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt selecteren. Deze veelzijdige airfryer biedt niet alleen de mogelijkheid om perfecte frietjes te bakken, maar ook om vis, drumsticks of zelfs een hele kip te bereiden met behulp van de automatische programma's. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de airfryer geleverd met een handige bakvorm, waardoor je ook brood, taart en lasagne kunt bakken. Het is de ultieme keukenhulp voor iedereen die van koken houdt. Als kers op de taart bevat de airfryer een app waarmee je nog meer inspiratie kunt opdoen voor heerlijke recepten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe culinaire hoogstandjes met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. Het is de perfecte combinatie van gemak, precisie en smaak, allemaal in één handig apparaat.

Pluspunten
  • De technologie van Smart Sensing meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent daarmee de juiste temperatuur en baktijd. Met de bijgeleverde bakvorm kun je ook taarten en brood bakken in de airfryer. Je kunt de instellingen voor jouw favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt selecteren.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm is 40 °C.