1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse

Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse heeft een vermogen van 1500 W, een laadvermogen van 0,8 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse

Merk

Inventum

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

0,8 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

4,4 kg

Inhoud

2,5 l

Minimale temperatuur

160 °C

Omschrijving van Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse

Met de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse kun je gemakkelijk en snel heerlijke gerechten bereiden. Het display aan de voorzijde van de airfryer maakt het bedienen ervan een fluitje van een cent. Je kunt ook de timer op het display aflezen, zodat je precies weet hoelang de bereiding nog duurt. Deze handige airfryer is perfect geschikt voor 2 tot 3 personen, ideaal voor kleine huishoudens. Een unieke eigenschap van de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is de panverdeler. Hiermee kun je de pan eenvoudig in twee delen verdelen, zodat je tegelijkertijd friet en snacks kunt bakken. Maar deze veelzijdige airfryer kan meer dan alleen friet bereiden. Je kunt ook heerlijke stukken vlees, groenten en vis in de airfryer klaarmaken. Denk bijvoorbeeld aan smakelijk gevulde paprika's of sappige kipkluifjes. De binnenpan van deze heteluchtfriteuse is voorzien van een handige antiaanbaklaag, waardoor ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. Na gebruik kun je de binnenpan eenvoudig in de vaatwasser reinigen, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse geniet je van heerlijke gerechten zonder gedoe.

Pluspunten
  • Het geurfilter zorgt grotendeels ervoor dat de baklucht niet in je huis komt, zodat je huis minder naar eten ruikt. Met de timer stel je de gewenste baktijd in en geeft een signaal wanneer je gerecht klaar is. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden in de vaatwasser.

Minpunten
  • Jij bepaalt zelf de temperatuur en tijd, aangezien de airfryer geen automatische programma's heeft.

Veelgestelde vragen over de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse

Het vermogen van Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is 1500 W. Het laadvermogen is 0,8 kg.

Het frituursysteem van Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is Hete lucht.

Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 2,5 l.

Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse heeft een gewicht van 4,4 kg.

De minimale temperatuur van Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is 160 °C.