1. frituurpannenairfryer
  2. Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset heeft een vermogen van 1500 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset gaat aanschaffen.

Specificaties van de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

4,6 kg

Inhoud

4,5 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset

Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset kun je eindeloos variëren in je gerechten dankzij de 10-delige accessoireset. Naast de airfryer zelf, ontvang je ook een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 siliconen cakevormpjes en een handige siliconen onderzetter. Hiermee kun je niet alleen verse frietjes, vis en vlees frituren, bakken, braden en grillen, maar ook heerlijk brood en cake bereiden. Deze XXL Aerofryer is perfect voor middelgrote gezinnen, want je kunt in één keer maar liefst 6 porties friet bakken. Het apparaat is voorzien van 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma's, waardoor het gebruik ervan een fluitje van een cent is. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur en tijd instellen. Bovendien blijft het handvat altijd koel, zodat je je handen niet verbrandt tijdens het gebruik van deze friteuse. En het beste van alles? Na gebruik kun je het mandje gewoon in de vaatwasser afwassen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset haal je niet alleen een veelzijdige en handige airfryer in huis, maar ook een complete set accessoires om jouw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Geniet van gezonde en smaakvolle gerechten zonder gedoe!

Pluspunten
  • Dankzij de set accessoires met 10 delen kun je op een eenvoudige manier verschillende gerechten bereiden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste temperatuur en tijd om te bakken. In deze heteluchtfriteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 3 à 4 personen.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig vanwege een snoerlengte van 0,7 meter.

Veelgestelde vragen over de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset

Het vermogen van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset is 1500 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset is Hete lucht.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4,5 l.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset heeft een gewicht van 4,6 kg.

De minimale temperatuur van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset is 50 °C.