1. frituurpannenairfryer
  2. Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset

Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset heeft een vermogen van 1700 W, een laadvermogen van 1,5 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset gaat aanschaffen.

Specificaties van de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset

Merk

Princess

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,5 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

2,8 kg

Inhoud

5,5 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset

Met de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset bereid je moeiteloos een verscheidenheid aan gerechten, dankzij de handige 10-delige accessoireset. Deze fantastische set bestaat uit een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 silicone cakevormpjes en een silicone onderzetter. Je kunt met gemak genoeg frietjes bakken voor 4 à 5 personen, vanwege de ruime inhoud van deze airfryer. Bovendien beschikt dit apparaat over 8 voorgeprogrammeerde programma's, zodat je niet zelf de temperatuur hoeft in te stellen. Er zijn speciale programma's voor het bakken van heerlijke cake en het braden van sappige kip. Met het handige touchscreen display selecteer je eenvoudig het gewenste programma. Tijdens het bakproces wil je natuurlijk geen last hebben van onaangename geuren in huis. Dankzij het geurfilter van deze airfryer blijft je keuken heerlijk fris. Bovendien is deze airfryer zeer veilig in gebruik, dankzij de koele wand en de oververhittingsbeveiliging. Je kunt dus met een gerust hart genieten van het bereiden van je favoriete gerechten. De Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset is de perfecte aanvulling op jouw keuken en zal je helpen om snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden te bereiden. Voeg een vleugje luxe toe aan je kookervaring met deze geweldige airfryer en accessoireset!

Pluspunten
  • Dankzij de accessoireset, die uit 10 onderdelen bestaat, kun je eenvoudig diverse gerechten bereiden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet meer te denken aan de juiste baktijd en -temperatuur. Het geurfilter zorgt ervoor dat de baklucht grotendeels wordt tegengehouden, waardoor je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • De binnenpot en het mandje zijn niet geschikt voor de vaatwasser en dienen dus met de hand te worden gereinigd.

Veelgestelde vragen over de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset

Het vermogen van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset is 1700 W. Het laadvermogen is 1,5 kg.

Het frituursysteem van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset is Hete lucht.

Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 5,5 l.

Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset heeft een gewicht van 2,8 kg.

De minimale temperatuur van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset is 50 °C.