1. frituurpannenairfryer
  2. Ninja AF451

Ninja AF451

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Ninja AF451 heeft een vermogen van 2470 W, een laadvermogen van 2,9 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Ninja AF451 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Ninja AF451

Merk

Ninja

Vermogen

2470 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

2,9 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

8,9 kg

Inhoud

9,5 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Ninja AF451

Met de Ninja AF451 airfryer wordt koken een fluitje van een cent. Deze innovatieve airfryer biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw favoriete gerechten op een gezonde manier te bereiden, maar heeft ook een handige voedselthermometer waarmee je de temperatuur van je vlees en vis kunt meten. Hierdoor weet je altijd zeker dat je bereiding perfect gaar is. Deze airfryer heeft een indrukwekkende bakcapaciteit van maar liefst 2,8 kilogram, verdeeld over 2 aparte lades. Dit maakt de Ninja AF451 ideaal voor grotere gezinnen of wanneer je regelmatig gasten over de vloer hebt. In de ene lade kun je bijvoorbeeld heerlijke frietjes bakken, terwijl je in de andere lade je favoriete groenten bereidt. Zo kun je in één keer een complete maaltijd op tafel zetten. Naast het bakken van frietjes en groenten, biedt deze airfryer nog veel meer mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld vlees in braden, maaltijden opwarmen en zelfs ingrediënten drogen, zoals fruit en groenten. En het beste van alles? Na gebruik kun je de lades en grillroosters gewoon in de vaatwasser reinigen, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het schoonmaken van deze handige keukenhulp. Met de Ninja AF451 airfryer geniet je dus niet alleen van heerlijke gerechten, maar bespaar je ook nog eens tijd en moeite in de keuken.

Pluspunten
  • Met behulp van de voedselthermometer kun je de temperatuur van het vlees en vis direct meten. In deze hetelucht friteuse kun je frietjes bereiden voor 5 tot 6 personen tegelijkertijd. Dankzij de 2 baklades kun je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijkertijd bereiden.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig omdat het snoer slechts 0,9 meter lang is.

Veelgestelde vragen over de Ninja AF451

Het vermogen van Ninja AF451 is 2470 W. Het laadvermogen is 2,9 kg.

Het frituursysteem van Ninja AF451 is Hete lucht.

Ninja AF451 is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 9,5 l.

Ninja AF451 heeft een gewicht van 8,9 kg.

De minimale temperatuur van Ninja AF451 is 40 °C.