1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs

Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs heeft een vermogen van 1400 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

5,3 kg

Inhoud

4,2 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs

Met de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Deze 2-in-1 airfryer biedt niet alleen de mogelijkheid om te frituren met hete lucht, maar ook om te grillen. Met het bijgeleverde grillrooster bereid je heerlijke stukken vlees zonder toevoeging van olie. Daarnaast is het rooster ook ideaal voor het grillen van groenten, waardoor je eenvoudig een gezonde maaltijd op tafel zet. De bediening van de airfryer is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij de twee draaiknoppen. Hiermee kun je eenvoudig de baktijd en temperatuur nauwkeurig instellen. Bovendien zijn er op de airfryer verschillende handige bakprogramma's voorgeprogrammeerd, zodat je zelf niet hoeft na te denken over de ideale instellingen. Dit zorgt ervoor dat je altijd een perfect resultaat behaalt, of je nu frietjes wilt frituren of een sappige biefstuk wilt grillen. Met de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs haal je niet alleen een praktische airfryer in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het roestvrijstalen design geeft de airfryer een moderne uitstraling. Daarnaast is het apparaat ook nog eens eenvoudig schoon te maken, dankzij de uitneembare onderdelen die vaatwasmachinebestendig zijn. Kortom, met deze airfryer geniet je niet alleen.

Pluspunten
  • Dankzij het bijgeleverde grillrooster kun je vlees en groenten grillen in de airfryer. Met de bakprogramma's hoef je niet meer na te denken over de juiste baktijd en -temperatuur. Het geurfilter zorgt ervoor dat de baklucht grotendeels wordt tegengehouden, waardoor je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • De friteuse heeft een snoer van 0,9 meter, dus moet deze dicht bij een stopcontact geplaatst worden.

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs

Het vermogen van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs is 1400 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs is Hete lucht.

Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4,2 l.

Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs heeft een gewicht van 5,3 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs is 80 °C.