1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset

Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset wordt koken een fluitje van een cent. Deze handige set wordt geleverd met een bakvorm, kookrek en grillplaat, waardoor je eenvoudig verschillende gerechten kunt bereiden. Of je nu een cake wilt maken, friet en snacks tegelijk wilt bakken, of vlees wilt grillen, met deze airfryer kan het allemaal. De airfryer heeft een ruime inhoud met een laadvermogen van maar liefst 1,4 kilogram. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor een hele kip, een grote taart of friet voor 4 tot 5 personen. Daarnaast hoef je niet langer te wachten tot de airfryer is voorverwarmd, dankzij de innovatieve Fat Removal technologie. Het unieke stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem zorgen ervoor dat vetdeeltjes uit de circulerende lucht worden gefilterd, waardoor je maaltijd nog gezonder wordt. Bovendien zijn de onderdelen van de airfryer eenvoudig uitneembaar en kunnen ze probleemloos gereinigd worden in de vaatwasmachine. Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset geniet je van heerlijke gerechten zonder al het gedoe van traditioneel frituren. Dankzij de meegeleverde accessoires en de handige technologieën wordt koken een plezierige ervaring. Experimenteer met verschillende bereidingen en ontdek de vele mogelijkheden van deze.

Pluspunten
  • Je bereidt meerdere gerechten tegelijk, bakt taart en grilt vlees of groente, allemaal mogelijk dankzij de accessoireset die wordt meegeleverd. Dankzij de Fat Removal technologie wordt het vet uit de lucht gefilterd, waardoor je gerecht nog minder vet bevat. Bovendien is het mogelijk om voedsel te ontdooien dankzij de minimale temperatuur van 40 graden Celsius.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek nodig die dicht bij een stopcontact is, met een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset

Het vermogen van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset is Hete lucht.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Accessoireset is 40 °C.