1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler kies je niet alleen voor een hoogwaardige heteluchtfriteuse, maar ook voor ultiem gemak. Naast de friteuse ontvang je ook een handig kookrek en een handige panverdeler, zodat je moeiteloos meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. Dankzij de innovatieve Smart Sensing functie meet de Airfryer zelf de perfecte temperatuur en bereidingstijd voor jouw ingrediënten. Je kunt zelfs de instellingen van jouw favoriete recepten opslaan, zodat je deze met slechts één druk op de knop kunt inschakelen. Deze veelzijdige Airfryer is niet alleen geschikt voor het bereiden van heerlijke friet, maar ook voor het bakken van vis, drumsticks of zelfs een hele kip. Bovendien kun je met de Airfryer ook taarten, cakes en andere gerechten bereiden door eenvoudig de gewenste tijd en temperatuur in te stellen. Bij deze Airfryer ontvang je een handige app waar je eindeloos inspiratie kunt opdoen voor de lekkerste recepten. Kortom, met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler geniet je van kwaliteit, gebruiksgemak en eindeloze culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • Dankzij het rooster voor koken kun je verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden, zoals groentespiezen en frietjes. De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent op die manier de juiste temperatuur en baktijd. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact dichtbij nodig vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler is 40 °C.