1. frituurpannenairfryer
 2. Brabantia BBEK1130 Zilver

Brabantia BBEK1130 Zilver

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Brabantia BBEK1130 Zilver heeft een vermogen van 2200 W, een laadvermogen van 1,3 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Brabantia BBEK1130 Zilver gaat aanschaffen.

Specificaties van de Brabantia BBEK1130 Zilver

Merk

Brabantia

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1,3 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

3,7 kg

Inhoud

4 l

Minimale temperatuur

140 °C

Omschrijving van Brabantia BBEK1130 Zilver

Met de Brabantia BBEK1130 Zilver friteuse hoef je minder vaak het frituurvet te verversen, dankzij de handige ingebouwde vetfilter. Deze filter zorgt ervoor dat er geen restjes frieten of paneermeel in je frituurvet achterblijven. Bovendien zorgt het unieke ontwerp ervoor dat etensresten naar het koude gedeelte onder in de pan zakken, waardoor je altijd in schoon vet frituurt. De friteuse heeft een ruime uitneembare binnenpan met een inhoud van 4 liter. Hiermee kun je genoeg frietjes bakken voor ongeveer 4 personen. Het handige temperatuurlampje geeft aan wanneer de olie op de juiste temperatuur is, zodat je precies weet wanneer je de frietjes of snacks kunt toevoegen. Met de draaiknop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, tot maximaal 190 graden Celsius. Het handige kijkvenster zorgt ervoor dat je de frietjes en snacks goed in de gaten kunt houden tijdens het frituren. En wanneer je klaar bent met eten, kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. De Brabantia BBEK1130 Zilver friteuse is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design dat in elke keuken past. Haal deze friteuse in huis en geniet van heerlijke zelfgemaakte frietjes en snacks!

Pluspunten
 • 1

  .

  Met behulp van de filterstand filter je het vet na gebruik, zodat je het minder vaak hoeft te vervangen en je met schoon vet kan frituren. 2

  .

  De timer laat een geluidssignaal horen wanneer de bereiding klaar is, zodat je niet zelf de tijd in de gaten hoeft te houden. 3

  .

  De buitenkant blijft koel tijdens het gebruik, waardoor je veilig in de buurt van kinderen kan frituren.

Minpunten
 • De friteuse mist een verversingsindicator, dus moet je zelf in de gaten houden wanneer je het frituurvet moet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Brabantia BBEK1130 Zilver

Het vermogen van Brabantia BBEK1130 Zilver is 2200 W. Het laadvermogen is 1,3 kg.

Het frituursysteem van Brabantia BBEK1130 Zilver is Olie of vet.

Brabantia BBEK1130 Zilver is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4 l.

Brabantia BBEK1130 Zilver heeft een gewicht van 3,7 kg.

De minimale temperatuur van Brabantia BBEK1130 Zilver is 140 °C.