1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm kun je nu nog gemakkelijker genieten van heerlijke zelfgebakken brood, lasagne en andere verrukkelijke baksels. De innovatieve Smart Sensing functie van deze airfryer meet automatisch de perfecte temperatuur en baktijd voor jouw ingrediënten. Bovendien kun je jouw favoriete receptinstellingen opslaan, zodat je met slechts één druk op de knop kunt genieten van jouw favoriete gerechten. Deze veelzijdige airfryer biedt niet alleen de mogelijkheid om frietjes te bereiden, maar ook om vis, drumsticks en zelfs een hele kip te bakken, dankzij de handige automatische programma's. Bovendien kun je met deze airfryer zelf de tijd en temperatuur instellen voor het bakken van heerlijke taarten, cakes en andere lekkernijen. Bij de airfryer ontvang je tevens een handige app, waar je volop inspiratie kunt vinden voor de meest smakelijke recepten. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm haal je niet alleen een gebruiksvriendelijke airfryer in huis, maar ook een bron van culinaire inspiratie. Geniet van de heerlijkste baksels, bereid met gemak en precisie, en laat je creativiteit de vrije loop met deze fantastische airfryer.

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd. Met de bijgeleverde bakvorm kun je ook taarten en brood bakken in de airfryer. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact dichtbij nodig, aangezien het snoer slechts 0,8 meter lang is.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm is 40 °C.