1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Easy Fry Compact EY3018

Tefal Easy Fry Compact EY3018

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Easy Fry Compact EY3018 heeft een vermogen van 1400 W, een laadvermogen van 0,4 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Easy Fry Compact EY3018 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Easy Fry Compact EY3018

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

0,4 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

2,6 kg

Inhoud

1,6 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Tefal Easy Fry Compact EY3018

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 is een perfecte aanwinst voor huishoudens of keukens met beperkte ruimte. Met deze friteuse kun je gemakkelijk frietjes bereiden voor 1 tot 2 personen tegelijk, zonder dat hij te veel ruimte in beslag neemt. Bij de friteuse wordt een handig kookrek geleverd, waardoor de hete lucht ook aan de onderkant van de ingrediënten komt. Hierdoor worden ze knapperig gebakken, zelfs aan de onderkant. Naast het kookrek beschikt deze friteuse over automatische bakprogramma's. Met slechts één druk op de knop kun je de juiste instellingen kiezen voor friet, schaaldieren, vlees, kip, vis en zelfs cakejes. Daarnaast kun je ook handmatig de temperatuur en timer instellen via het handige touchscreen. Zodra de timer afgaat, schakelt de friteuse automatisch uit, waardoor je energie bespaart. Met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 kun je dus eenvoudig en snel genieten van heerlijke snacks, zonder veel ruimte in je keuken op te offeren. Bovendien bespaar je energie dankzij de automatische uitschakelfunctie.

Pluspunten
  • Dankzij het rekje worden de frietjes knapperig aan de onderkant zonder ze te hoeven schudden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste temperatuur en tijd. Met de timer stel je de gewenste baktijd in en geeft hij een signaal wanneer het gerecht klaar is.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakgeuren, omdat de friteuse geen geurfilter heeft.

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry Compact EY3018

Het vermogen van Tefal Easy Fry Compact EY3018 is 1400 W. Het laadvermogen is 0,4 kg.

Het frituursysteem van Tefal Easy Fry Compact EY3018 is Hete lucht.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 1,6 l.

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heeft een gewicht van 2,6 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Easy Fry Compact EY3018 is 80 °C.