1. frituurpannenairfryer
  2. Bourgini Health Fryer Plus 4.0L

Bourgini Health Fryer Plus 4.0L

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Bourgini Health Fryer Plus 4.0L heeft een vermogen van 1500 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Bourgini Health Fryer Plus 4.0L gaat aanschaffen.

Specificaties van de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L

Merk

Bourgini

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

5 kg

Inhoud

4 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Bourgini Health Fryer Plus 4.0L

Met de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L wordt koken een eitje! Deze airfryer is uitgerust met 8 automatische programma's, waardoor je eenvoudig verschillende heerlijke gerechten kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop worden de juiste instellingen voor jou gekozen, zodat je zelf niet hoeft na te denken. Dankzij de programma's voor pizza's, bevroren frietjes, garnalen, vis, kippenpoten en cupcakes, kun je de meest uiteenlopende gerechten moeiteloos klaarmaken. Het selecteren van de programma's is een fluitje van een cent dankzij het handige digitale display. Maar ook voor andere bereidingen kun je de gewenste temperatuur en baktijd eenvoudig instellen via de knoppen op het display. Met een capaciteit van 4.0 liter is er voldoende ruimte voor maar liefst 1 kilogram frietjes, waarmee je genoeg eten kunt bereiden voor 2 à 3 personen. En het beste van alles? Na gebruik kun je de mand gewoon in de vaatwasser reinigen, wat je een heleboel schoonmaakwerk bespaart. De Bourgini Health Fryer Plus 4.0L is niet alleen een handige keukenhulp, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn slanke design en moderne uitstraling past hij perfect in elke keukeninrichting. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van de Bourgini Health Fryer Plus 4.0.

Pluspunten
  • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Je stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft als je gerecht klaar is. Je kunt de mand eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Deze hetelucht friteuse heeft geen koelwand, daardoor wordt de buitenkant erg heet tijdens gebruik.

Veelgestelde vragen over de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L

Het vermogen van Bourgini Health Fryer Plus 4.0L is 1500 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van Bourgini Health Fryer Plus 4.0L is Hete lucht.

Bourgini Health Fryer Plus 4.0L is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 4 l.

Bourgini Health Fryer Plus 4.0L heeft een gewicht van 5 kg.

De minimale temperatuur van Bourgini Health Fryer Plus 4.0L is 80 °C.