1. frituurpannenairfryer
  2. DOMO DO464FR 3L

DOMO DO464FR 3L

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze DOMO DO464FR 3L heeft een vermogen van 2000 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze DOMO DO464FR 3L gaat aanschaffen.

Specificaties van de DOMO DO464FR 3L

Merk

Domo

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

3,35 kg

Inhoud

3 l

Minimale temperatuur

140 °C

Omschrijving van DOMO DO464FR 3L

Met de DOMO DO464FR 3L hoef je je geen zorgen meer te maken over vervelende frituurluchtjes in huis. Deze friteuse is namelijk voorzien van een geurfilter in de deksel, die deze ongewenste geuren opvangt. Daarnaast kun je de temperatuur nauwkeurig instellen dankzij de regelbare thermostaat. Hierdoor kun je altijd de perfecte temperatuur bereiken voor het frituren van jouw favoriete gerechten. Met een maximaal laadvermogen van 900 gram kun je in één keer genoeg frietjes bakken voor 2 à 3 personen. En dankzij het handige kijkvenster in de deksel kun je het bakproces nauwlettend volgen. Zo kun je precies zien wanneer de frietjes een heerlijke goudgele kleur hebben bereikt en klaar zijn om uit de olie gehaald te worden. En het beste van alles is dat het schoonmaken van de frituurpan een fluitje van een cent is. Je kunt eenvoudig de onderdelen van de DOMO friteuse uit elkaar halen en in de vaatwasmachine stoppen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ben je ook verzekerd van een hygiënische friteuse. Kortom, met de DOMO DO464FR 3L geniet je van heerlijke frituurgerechten zonder de nare bijwerkingen.

Pluspunten
  • Het geurfilter zorgt er grotendeels voor dat de geur van het koken wordt tegengehouden, zodat je huis minder naar eten ruikt. Met behulp van het kijkvenster houd je het eten goed in de gaten. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer de juiste baktijdtemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • In Dutch, the sentence "Bij een frituurpan zonder koude zone gaat de olie een stuk minder lang mee." can be rewritten as "Bij een frituurpan zonder koele zone gaat de olie niet zo lang mee.".

Veelgestelde vragen over de DOMO DO464FR 3L

Het vermogen van DOMO DO464FR 3L is 2000 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van DOMO DO464FR 3L is Olie of vet.

DOMO DO464FR 3L is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 3 l.

DOMO DO464FR 3L heeft een gewicht van 3,35 kg.

De minimale temperatuur van DOMO DO464FR 3L is 140 °C.