1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Filtra One FF1621

Tefal Filtra One FF1621

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Filtra One FF1621 heeft een vermogen van 1900 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Filtra One FF1621 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Filtra One FF1621

Merk

Tefal

Vermogen

1900 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

4,5 kg

Inhoud

2,1 l

Minimale temperatuur

150 °C

Omschrijving van Tefal Filtra One FF1621

Met de Tefal Filtra One FF1621 kunt u heerlijk knapperige frietjes bakken voor 3 tot 4 personen. Op deze manier kan elk gezinslid tegelijkertijd genieten van een bordje frietjes of een snack, wat natuurlijk erg gezellig is. Wat deze friteuse echt uniek maakt, is de uitneembare filter in de pan. Hierdoor belanden voedselresten niet direct in de olie, wat ervoor zorgt dat de olie langer meegaat en je deze minder vaak hoeft te vervangen. Na elke frituursessie kunt u de filter gemakkelijk schoonmaken. Maar dat is nog niet alles! De losse onderdelen van de friteuse zijn namelijk ook nog eens vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. De Tefal Filtra One FF1621 heeft een inhoud van 2,1 liter en is speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote gezinnen. Met het vermogen van 1900 watt bereikt de friteuse snel de gewenste temperatuur, zodat je niet lang hoeft te wachten op je lekkere snack. Het apparaat is voorzien van een regelbare thermostaat, waardoor je zelf de temperatuur kunt instellen voor het perfecte bakresultaat. De koude zone onder het verwarmingselement zorgt ervoor dat eventuele voedselresten naar de bodem zakken en niet verbranden, waardoor je altijd kunt genieten van een heerlijk knapperige bite. Dankzij het compacte formaat neemt de friteuse weinig ruimte in beslag op het.

Pluspunten
  • During use, the exterior remains cool, so you can fry safely near children. You fold in the handle of the frying basket, making it easier to store the fryer. The odor filter largely reduces the smell of frying, so your house smells less like food.

Minpunten
  • Aangezien het verwarmingselement vastzit in de frituurpan, is het moeilijker om de bodem schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Tefal Filtra One FF1621

Het vermogen van Tefal Filtra One FF1621 is 1900 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Tefal Filtra One FF1621 is Olie of vet.

Tefal Filtra One FF1621 is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 2,1 l.

Tefal Filtra One FF1621 heeft een gewicht van 4,5 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Filtra One FF1621 is 150 °C.