1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum GF750S

Inventum GF750S

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum GF750S heeft een vermogen van 3000 W, een laadvermogen van 1 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum GF750S gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum GF750S

Merk

Inventum

Vermogen

3000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

3,9 kg

Inhoud

5 l

Minimale temperatuur

130 °C

Omschrijving van Inventum GF750S

Met de Inventum GF750S kun je genoeg frietjes en snacks bakken voor een gezelschap van 3 tot 4 personen. Deze friteuse is uitgerust met een ruime binnenpan die je kunt gebruiken met de grote mand of met 2 kleine mandjes. Dit stelt je in staat om de frietjes en snacks tegelijkertijd te bakken. Tijdens het bakproces kun je door het venster kijken om de frietjes en snacks in de gaten te houden. Bovendien zorgt de geurfilter ervoor dat de geur van het frituren niet door het hele huis verspreid wordt. Op die manier kun je de volgende dag nog steeds genieten zonder last te hebben van een blijvende frituurlucht. De Inventum GF750S friteuse is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Alle losse onderdelen, zoals de binnenpan en de mandjes, kunnen gewoon in de vaatwasser geplaatst worden. Dit bespaart je een hoop afwas en maakt het schoonmaken van de friteuse een fluitje van een cent. Daarnaast heeft de friteuse een modern en strak design dat perfect past in elke keuken. Met de Inventum GF750S kun je met gemak een heerlijke maaltijd bereiden voor jezelf en je gasten, zonder gedoe en zonder zorgen over de afwas. Kies voor deze friteuse en geniet van een comfortabele en smakelijke kookervaring.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en snacks tegelijk bereiden. Vouw het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de bakgeur zich verspreidt, waardoor je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Inventum GF750S

Het vermogen van Inventum GF750S is 3000 W. Het laadvermogen is 1 kg.

Het frituursysteem van Inventum GF750S is Olie of vet.

Inventum GF750S is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 5 l.

Inventum GF750S heeft een gewicht van 3,9 kg.

De minimale temperatuur van Inventum GF750S is 130 °C.