1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal FR3610 Double Pro

Tefal FR3610 Double Pro

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal FR3610 Double Pro heeft een vermogen van 3600 W, een laadvermogen van 2 kg en is daarmee geschikt voor 6 pers of meer. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal FR3610 Double Pro gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal FR3610 Double Pro

Merk

Tefal

Vermogen

3600 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

2 kg

Capaciteit in personen

6 pers of meer

Gewicht

7,2 kg

Inhoud

7 l

Minimale temperatuur

150 °C

Omschrijving van Tefal FR3610 Double Pro

Met de Tefal FR3610 Double Pro tover je moeiteloos een heerlijke frituurmaaltijd op tafel, zonder dat de smaken zich vermengen. Maar dat is niet alles, want met deze frituurpan gaat het ook nog eens extra snel! Je kunt namelijk zowel de frietjes als de snacks tegelijkertijd bereiden. Beide frituurpannen hebben een royale inhoud van één kilo, waardoor je genoeg patat en snacks kunt maken voor een groot gezelschap. Wat deze frituurpan echt uniek maakt, is dat de pannen onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. Je kunt de temperatuur instellen op maximaal 190°C, zodat je de perfecte knapperigheid kunt bereiken voor zowel de frietjes als de snacks. Daarnaast beschikt de Tefal FR3610 over een handige koude zone waar kruimels terechtkomen. Hierdoor verbranden ze niet en komen er geen nare geurtjes in de keuken. Bovendien blijft de olie langer vers, waardoor je langer kunt genieten van heerlijk gefrituurd eten. Het schoonmaken van de Tefal FR3610 Double Pro is ook een fluitje van een cent. De losse onderdelen zijn namelijk vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het frituren geen gedoe hebt met de afwas. Kortom, met de Tefal FR3610 Double Pro haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke frituurpan in huis, die zorgt voor overheerlijke maaltijden en gemak in de keuken.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en snacks tegelijk bereiden. Je vouwt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter voorkomt grotendeels de geur van het bakken, zodat je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • Tijdens gebruik wordt de buitenkant erg heet, waardoor je je vingers verbrandt wanneer je hem aanraakt.

Veelgestelde vragen over de Tefal FR3610 Double Pro

Het vermogen van Tefal FR3610 Double Pro is 3600 W. Het laadvermogen is 2 kg.

Het frituursysteem van Tefal FR3610 Double Pro is Olie of vet.

Tefal FR3610 Double Pro is geschikt voor 6 pers of meer. Het heeft een inhoud van 7 l.

Tefal FR3610 Double Pro heeft een gewicht van 7,2 kg.

De minimale temperatuur van Tefal FR3610 Double Pro is 150 °C.