1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 haal je gemak en kwaliteit in huis, en nog veel meer dankzij de extra functies. Deze slimme airfryer maakt gebruik van Smart Sensing technologie, waarmee hij nauwkeurig meet en scant welke ingrediënten je wilt bereiden. Op basis van deze informatie bepaalt de machine automatisch de juiste tijd en temperatuur, zodat je altijd perfecte resultaten behaalt. Niet alleen kun je met deze airfryer heerlijke frietjes maken, maar hij biedt ook automatische programma's voor het bereiden van vis, drumsticks en zelfs een hele kip. En als je zin hebt in iets zoets, kun je zelf de tijd en temperatuur instellen voor het bakken van taarten, cakes en andere lekkernijen. Bovendien wordt deze airfryer geleverd met een handige app, waar je eindeloos inspiratie kunt opdoen voor heerlijke recepten. Dus, als je op zoek bent naar een airfryer die niet alleen gemak en kwaliteit biedt, maar ook beschikt over slimme functies zoals Smart Sensing en een handige app, dan is de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 de ideale keuze voor jou. Haal hem vandaag nog in huis en ontdek de vele mogelijkheden die deze geweldige airfryer te bieden heeft.

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent op die manier de juiste temperatuur en baktijd. Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt kiezen. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 is 40 °C.