1. frituurpannenairfryer
  2. Fritel Turbo SF4153 Rood

Fritel Turbo SF4153 Rood

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Fritel Turbo SF4153 Rood heeft een vermogen van 2200 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Fritel Turbo SF4153 Rood gaat aanschaffen.

Specificaties van de Fritel Turbo SF4153 Rood

Merk

Fritel

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

3,2 kg

Inhoud

3 l

Minimale temperatuur

150 °C

Omschrijving van Fritel Turbo SF4153 Rood

Met de Fritel Turbo SF4153 Rood wordt het bakken van frietjes voor 3 tot 4 personen een fluitje van een cent. Dankzij het dubbele verwarmingselement worden de frietjes twee keer zo snel gebakken, waardoor ze heerlijk krokant worden en je minder vet verbruikt. Deze friteuse biedt ook de mogelijkheid om met vast vet te frituren, dankzij de speciale stand voor het smelten ervan. Met de handige draaiknop pas je eenvoudig de baktemperatuur aan en het temperatuurlampje geeft aan wanneer het vet de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo weet je precies wanneer je het frituurmandje in het vet kunt dompelen. Een ander handig kenmerk van de Fritel Turbo SF4153 Rood is de koude zone in de frituurpan. Deze zorgt ervoor dat frituurresten naar de bodem worden gefilterd, waardoor je vet of olie langer meegaat en je minder vaak hoeft te verversen. Na gebruik is het schoonmaken een fluitje van een cent. De binnenpan en deksel kunnen namelijk gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden. De overige losse onderdelen kunnen eenvoudig met de hand worden afgewassen. Met de Fritel Turbo SF4153 Rood geniet je dus niet alleen van heerlijk knapperige frietjes, maar ook van gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud.

Pluspunten
  • In deze frituurpan kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 3 tot 4 personen. Dankzij de koude zone blijft de olie langer bruikbaar en is het minder vaak nodig om te verversen. Met het uitneembare verwarmingselement is het gemakkelijk om de bodem van de frituurpan schoon te maken.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Fritel Turbo SF4153 Rood

Het vermogen van Fritel Turbo SF4153 Rood is 2200 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Fritel Turbo SF4153 Rood is Olie of vet.

Fritel Turbo SF4153 Rood is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 3 l.

Fritel Turbo SF4153 Rood heeft een gewicht van 3,2 kg.

De minimale temperatuur van Fritel Turbo SF4153 Rood is 150 °C.