1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Easy Fry & Grill EY5018

Tefal Easy Fry & Grill EY5018

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Easy Fry & Grill EY5018 heeft een vermogen van 1400 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Easy Fry & Grill EY5018 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Easy Fry & Grill EY5018

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

6,4 kg

Inhoud

4,2 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Tefal Easy Fry & Grill EY5018

Met de Tefal Easy Fry & Grill EY5018 haal je een veelzijdige 2-in-1 airfryer in huis. Deze innovatieve keukenhulp biedt niet alleen de mogelijkheid om te frituren met hete lucht, maar ook om te grillen. Dankzij het meegeleverde grillrooster kun je genieten van heerlijk mals vlees met weinig tot geen olie. Maar dat is nog niet alles, want je kunt het rooster ook gebruiken om groenten te grillen. Met deze airfryer wordt gezond koken een eitje! Het bedienen van de airfryer is super eenvoudig dankzij de 2 handige draaiknoppen. Hiermee kun je heel precies de baktijd en temperatuur instellen, zodat je gerechten altijd perfect gaar en knapperig worden. Bovendien hoef je niet eens zelf na te denken over de juiste instellingen, want op de airfryer zijn ook nog verschillende handige bakprogramma's voorgeprogrammeerd. Zo wordt het bereiden van heerlijke gerechten wel heel gemakkelijk! Of je nu zin hebt in een krokante portie frietjes, gegrilde groenten of een sappige steak, met de Tefal Easy Fry & Grill EY5018 maak je het allemaal mogelijk.

Pluspunten
  • Met het bijgeleverde rooster kan je vlees en groenten grillen in de airfryer. Met de bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en baktijd. Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van het bakken in huis blijft hangen, waardoor je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact dichtbij nodig omdat het snoer slechts 0,9 meter lang is.

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry & Grill EY5018

Het vermogen van Tefal Easy Fry & Grill EY5018 is 1400 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Tefal Easy Fry & Grill EY5018 is Hete lucht.

Tefal Easy Fry & Grill EY5018 is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 4,2 l.

Tefal Easy Fry & Grill EY5018 heeft een gewicht van 6,4 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Easy Fry & Grill EY5018 is 80 °C.