1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset heeft een vermogen van 2225 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 4 à 5 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset

Merk

Philips

Vermogen

2225 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

4 à 5 personen

Gewicht

8 kg

Inhoud

7,3 l

Minimale temperatuur

40 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset heb je alles wat je nodig hebt om verschillende gerechten moeiteloos te bereiden. De set bevat een handige bakvorm, een praktisch kookrek en een veelzijdige grillplaat, zodat je eenvoudig een cake kunt maken, frietjes en snacks tegelijk kunt bakken en vlees kunt grillen in de airfryer. Het beste van alles is dat je niet zelf hoeft na te denken over de juiste temperatuur en bereidingstijd. Dankzij de innovatieve Smart Sensing technologie meet en scant de airfryer automatisch de ingrediënten die je bereidt en stelt op basis hiervan de optimale tijd en temperatuur in. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset kun je zelfs jouw favoriete recepten opslaan, zodat je deze met slechts één druk op de knop kunt selecteren. De airfryer wordt geleverd met handige automatische programma's, waarmee je niet alleen perfecte frietjes kunt bereiden, maar ook heerlijke vis, drumsticks of zelfs een hele kip kunt maken. Bovendien is er een handige app beschikbaar, waarin je volop inspiratie kunt vinden voor nog meer smakelijke recepten. Met deze airfryer en accessoireset haal je dus niet alleen gemak en veelzijdigheid in huis, maar ook eindeloze culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde accessoireset kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden, taart bakken en vlees of groente grillen. Met de Smart Sensing technologie meet en scant de airfryer ingrediënten, waardoor de juiste temperatuur en baktijd worden berekend. Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met slechts één druk op de knop kunt kiezen.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset

Het vermogen van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset is 2225 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset is Hete lucht.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset is geschikt voor 4 à 5 personen. Het heeft een inhoud van 7,3 l.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset heeft een gewicht van 8 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset is 40 °C.