1. frituurpannenairfryer
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm heeft een vermogen van 2000 W, een laadvermogen van 1,2 kg en is daarmee geschikt voor 3 à 4 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm gaat aanschaffen.

Specificaties van de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,2 kg

Capaciteit in personen

3 à 4 personen

Gewicht

5,5 kg

Inhoud

6,2 l

Minimale temperatuur

50 °C

Omschrijving van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm kun je tegelijkertijd verschillende ingrediënten bereiden of heerlijke taarten en cakes bakken. Met het handige kookrek kun je namelijk een extra laag creëren, en met de bakvorm kun je al je favoriete ovenrecepten bereiden. Maar dat is nog niet alles, want je kunt de airfryer ook verbinden met de NutriU app, waar je je recepten naartoe kunt sturen en de airfryer het werk voor je laat doen. Zo hoef je alleen maar de ingrediënten in de airfryer te leggen en kun je de rest vanaf de bank regelen. En alsof dat nog niet genoeg is, is de airfryer ook geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa. Met de Rapid Air technologie bakt de airfryer je ingrediënten heerlijk krokant van buiten en mals van binnen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zeestervormige bodem, die zorgt voor een wervelende hetelucht en een perfect knapperig bakresultaat. Dus of je nu zin hebt in knapperige frietjes, sappige kippenvleugeltjes of een smakelijke appeltaart, met de Philips Airfryer XXL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm kun je het allemaal gemakkelijk en snel bereiden. Geniet van gezonde en lekkere gerechten zonder gedoe met olie en vet. Deze airfryer is een must-have voor elke keuken!

Pluspunten
  • Dankzij de accessoires die zijn inbegrepen, kun je meerdere ingrediënten tegelijkertijd bereiden of zelfs taart, cakes of brood bakken. Je kunt de airfryer op afstand bedienen via de NutriU app of spraakbesturing. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktijd en -temperatuur.

Minpunten
  • Je ondervindt meer hinder van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de frituurpan zit.

Veelgestelde vragen over de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm

Het vermogen van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm is 2000 W. Het laadvermogen is 1,2 kg.

Het frituursysteem van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm is Hete lucht.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm is geschikt voor 3 à 4 personen. Het heeft een inhoud van 6,2 l.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm heeft een gewicht van 5,5 kg.

De minimale temperatuur van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm is 50 °C.