1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Super Uno FR3140

Tefal Super Uno FR3140

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Super Uno FR3140 heeft een vermogen van 1800 W, een laadvermogen van 1,4 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Super Uno FR3140 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Super Uno FR3140

Merk

Tefal

Vermogen

1800 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

1,4 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

Inhoud

2,2 l

Minimale temperatuur

170 °C

Omschrijving van Tefal Super Uno FR3140

De Tefal Super Uno FR3140 is de perfecte friteuse voor gezinnen die houden van een heerlijk frietje. Met een capaciteit van 1,5 kilo kun je genoeg frietjes bakken voor het hele gezin, tot wel 6 personen! Deze friteuse is uitgerust met een geïntegreerd verwarmingselement in de binnenpan, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en je frietjes perfect knapperig worden. De bediening van de friteuse is heel eenvoudig dankzij de handige bedieningsknoppen. Je kunt zowel de temperatuur als de tijd instellen met de digitale timer. Zo kun je de perfecte bakresultaten bereiken, keer op keer. Bovendien is de behuizing van de friteuse hittebestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid, zelfs niet als er kinderen in de buurt zijn. Na het gebruik van de Tefal Super Uno FR3140 is het schoonmaken een fluitje van een cent. De uitneembare binnenpan en het deksel kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Geen gedoe meer met het handmatig afwassen van vette onderdelen! Kortom, met de Tefal Super Uno FR3140 kun je genieten van heerlijke, knapperige frietjes met je hele gezin, zonder gedoe en met maximale veiligheid en gemak.

Pluspunten
  • De timer geeft een geluidssignaal wanneer je bereiding klaar is, zodat je niet zelf de tijd in de gaten hoeft te houden. Tijdens gebruik blijft de buitenkant koel, zodat je veilig kunt frituren in de buurt van kinderen. Het geurfilter houdt grotendeels de bakgeur tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • Doordat het verwarmingselement vastzit in de frituurpan, wordt het minder gemakkelijk om de bodem schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Tefal Super Uno FR3140

Het vermogen van Tefal Super Uno FR3140 is 1800 W. Het laadvermogen is 1,4 kg.

Het frituursysteem van Tefal Super Uno FR3140 is Olie of vet.

Tefal Super Uno FR3140 is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 2,2 l.

Tefal Super Uno FR3140 heeft een gewicht van .

De minimale temperatuur van Tefal Super Uno FR3140 is 170 °C.