Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 heeft een vermogen van 1700 W, een laadvermogen van 1,6 kg en is daarmee geschikt voor 5 à 6 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018

Merk

Tefal

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

1,6 kg

Capaciteit in personen

5 à 6 personen

Gewicht

7,9 kg

Inhoud

6,2 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is een innovatieve 3-in-1 airfryer die niet alleen frituurt, maar ook grilt en stoomt. Met deze veelzijdige airfryer kun je genieten van gezonde en smakelijke maaltijden. De stoomfunctie van de airfryer zorgt ervoor dat je vis en groenten op een gezonde manier kunt bereiden, waarbij de vitamines en voedingsstoffen behouden blijven. Daarnaast kun je ook vlees en groenten grillen op het meegeleverde grillrooster, wat zorgt voor een heerlijke smaak en knapperige textuur. De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is voorzien van 7 automatische programma's, waardoor je met één druk op de knop de juiste instellingen hebt voor het bereiden van verschillende gerechten, zoals frietjes, kip, vis en groenten. Het handige display met touchscreen maakt het selecteren van het juiste programma eenvoudig en intuïtief. Na gebruik is het schoonmaken van de airfryer een fluitje van een cent. De losse onderdelen zijn namelijk vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Met de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 kun je genieten van gezonde, smaakvolle en gemakkelijk te bereiden maaltijden.

Pluspunten
  • In deze airfryer kun je ingrediënten grillen en stomen. Met de 7 automatische bakprogramma's hoef je de juiste baktemperatuur en -tijd niet zelf in te stellen. De losse onderdelen kun je gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • De friteuse moet dicht bij een stopcontact geplaatst worden vanwege de snoerlengte van 0,9 meter.

Veelgestelde vragen over de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018

Het vermogen van Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is 1700 W. Het laadvermogen is 1,6 kg.

Het frituursysteem van Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is Hete lucht.

Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is geschikt voor 5 à 6 personen. Het heeft een inhoud van 6,2 l.

Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 heeft een gewicht van 7,9 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is 80 °C.